Nieuwbouwproject

Fenix

Brussel

Fenix Fenix Fenix Fenix Fenix Fenix

“De stad binnen handbereik”

Tussen veel groen en brede lanen bevindt zich het gloednieuw woonproject ‘Fenix’. Deze residentie, gelegen in het kloppend hart van Evere, omvat:

  • 208 moderne appartementen
  • 2 kantoorruimtes
  • 2 commerciële ruimtes.

De strakke architectuur, de hoge afwerkingsgraad, het gebruik van kwaliteitsmaterialen en het lage energieverbruik maken van project Fenix een unieke en duurzame investering!

Bovenop dit alles is ook de ligging van dit woonproject een troef. Fenix is dé ideale plek om net buiten de hoofdstad te wonen en te werken. Het project is gelegen langs de Leopold III-laan, de invalsweg van de nationale luchthaven naar het centrum van Brussel, en grenst aan verschillende bus- en tramhaltes. Het station bevindt zich op wandelafstand en het nieuwe NAVO-gebouw is slechts een steenworp verwijderd. Fenix is de perfecte uitvalsbasis om de luchthaven, de NAVO en verschillende Europese instellingen vlot te bereiken!

“Comfortabel wonen”

De hedendaagse architectuur, ruime terrassen en energiezuinige appartementen zorgen voor een aangename leefomgeving. De ondergrondse parking is voorzien van fietsstallingen en bergingen. Handelszaken en supermarkten vindt u vlakbij en aan de overzijde van het gebouw ligt een charmant parkje. Kortom, alles wat u nodig heeft om harmonieus en in alle comfort te wonen!